Naslovnica GOSPODARSTVO Obavijest poljoprivrednicima: Do 15. 11. prijavite plan proizvodnje za 2019. godinu

  Obavijest poljoprivrednicima: Do 15. 11. prijavite plan proizvodnje za 2019. godinu

  Podijeli objavu
  Foto: Podrumi Andrija Paoča

  Općina Čitluk, Općinska služba za gospodarstvo obavještava sve poljoprivredne proizvođače koji su upisani u RPG i RK, a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi da su dužni prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

  Sukladno čl. 13 stavak 1. Zakona o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju ( „Službene novine F BiH“, broj: 42/10) i čl. 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu potpora proizvodnje („Službene novine F BiH“, broj: 56/13, propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu resornom županijskom ministarstvu najkasnije do 15.11. tekuće godine. Prijava se podnosi na Obrascu Prijave plana proizvodnje (PPP).

  Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje u propisanom roku neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj.

  Obrazac Prijave plana proizvodnje (PPP) zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu preuzeti kod svih općinskih odjela gospodarstva, resornom ministarstvu ili na pultu za informacije u Općini Čitluk, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

  Citluk.ba

  Podijeli objavu