Naslovnica Obavijesti Sutra počinje nova školska godina: Donosimo satnice za tri osnovne škole s...

Sutra počinje nova školska godina: Donosimo satnice za tri osnovne škole s područja Brotnja

Podijeli objavu

U ponedjeljak 3. rujna počinje nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegovačko-neretvanske županije, pa tako i na području Brotnja.

U nastavku donosimo obavijest iz tri osnovne škole u općini Čitluk vezano za podjelu rasporeda sati i početak nastave u novoj školskoj 2018./2019. godini.


ČITLUK – U 08:00 sati u župnoj crkvi Krista Kralja  biti će služena sveta misa za učenike i djelatnike Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku.

Nakon svete mise uslijedit će podjela rasporeda sati. Učenici prve smjene preuzet će ih u 09:00 sati, a učenici druge smjene u 10:00 sati.

Kako je objavljeno na web stranici škole od utorka 4. rujna učenici od V. do IX razreda nastavu će pohađati u prvoj smjeni od 7:30 sati.  Učenici od I do IV. razreda  nastavu će pohađati u drugoj smjeni od 13:00 sati.

Učenicima koji pohađaju nastavu  u područnim školama, nastava počinje u ponedjeljak, 03. rujna 2018. godine u 08:00 sati.


ČERIN – Nova nastavna godina u Osnovnoj školi Čerin započet će sv. misom i blagoslovom u župnoj crkvi sv. Stjepana Prvomučenika na Čerinu u 9:00 sati.

Učenici viših razreda po raspored sati u školu u Čerinu doći će u  10:00 sati, a učenici prvih razreda u 10:30 sati.

U Područnoj školi  Donji Veliki Ograđenik to će učiniti u 10:00 sati, dok će učenici u Područnoj školi Blatnica raspored sati preuzeti u 8:00 sati, navodi se u obavijesti na školskoj web stranici.


BIJAKOVIĆI – Kako je objavljeno na web stranici Osnovne škole Bijakovići učenici prve smjene (4.ab, 5.ab, 6.ab, 7.ab , 8ab i 9.ab ) po raspored sati trebaju doći u 8:00 sati.

Učenici druge smjene ( 1.ab, 2.abc, 3.ab) raspored će preuzeti u 9:00 sati.


Svim učenicima kao i njihovim učiteljima, nastavnicima i profesorima portal brotnjo.info želi sretnu i uspješnu novu školsku godinu!

Podijeli objavu