Naslovnica SPORT Načelnik ugostio karatašice prije odlaska na Europsko prvenstvo

Načelnik ugostio karatašice prije odlaska na Europsko prvenstvo

Citluk.ba

Podijeli objavu

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je prijam za Katarinu Sušac i Jelenu Pehar, dvije broćanske karatašice koje će nastupiti na Europskom seniorskom prvenstvu.

Europsko prvenstvo za seniorke i seniore održat će se od 9. do 14. svibnja u Novom Sadu, a na prijemu, kojemu su također nazočili Pavo Zovko, pomoćnik načelnika za financije i Josip Grbavac, predsjednik UO Športskog saveza Brotnja, čitlučki načelnik čestitao je mladim sportašicama na dosadašnjim uspjesima i zaželio mnogo uspjeha na predstojećem natjecanju.

Inače, Katarina Sušac i Jelena Pehar imaju bogato iskustvo s europskih i svjetskih natjecanja. Katarina je nastup na Europskom prvenstvu izborila kao seniorska prvakinja BiH u kategoriji do 50 kg. Naslov seniorske prvakinje Katarina je osvojila u premijernom nastup u seniorskoj konkurencija te je na taj način nastavila niz odličnih rezultata iz mlađih kategorija.

Jelena Pehar također je u prvom nastupu u seniorskoj konkurenciji osvojila naslov prvakinje Hrvatske i plasirala se na Europsko prvenstvo, a Jelena u Novi Sad putuje i sa srebrom sa juniorskog Europskog prvenstva i zlatnom medaljom sa seniorskog turniru iz Serie A koji je održan u austrijskom Salzburgu.

Gepostet von Događajnica am Dienstag, 8. Mai 2018

Podijeli objavu