Naslovnica GOSPODARSTVO FOTO: Zavirite u malo carstvo boja Duga – tehne u Mostaru

FOTO: Zavirite u malo carstvo boja Duga – tehne u Mostaru

PROMO

Podijeli objavu

Duga – tehna d.o.o. otvorila je svoja vrata nove i moderne poslovne jedinice u Mostaru. Kao vodeći proizvođač u sferi boja, lakova i fasada Duga – tehna je dostupna i u gradu Mostaru, na adresi Kralja Tvrtka 12.

Povodom otvaranja nove poslovnice Duga – tehna je za sve svoje kupce pripremila akcijske cijene cijelog asortimana.

Brend Duga-tehna je jedinstven po stalnom usavršavanju svojih proizvoda i osluškivanju potreba svojih kupaca, nova trgovina u Mostaru je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva.

U novoj poslovnoj jedinici Duga -tehne u Mostaru Vas očekuje odlična usluga i visoko tehničko educirano prodajno osoblje, koje će nadmašiti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

U sklopu ove visokoopremljene trgovine, svi kupci će moći koristiti uslugu tehničko – dizajnerskog savjetovališta , što je svakako iskorak jedne trgovine ovog tipa.

Uz izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe u ovom malom carstvu boja kupci će imati prilike posjetiti i showroom sa uzorcima dekoracija, što je još jedna od novina .

Pozivamo Vas da posjetite ovu maloprodaju na 200 m² moderno opremljene površine, koja nudi bogat asortiman od kojeg izdvajamo proizvode najpoznatijih brendova iz ove branše: Duga – tehna, San Marco, Eurobeton, TKK, Kubala, Mitol, Penneli Tigre, Knauf, Baumit, Torgler, Lacuna, Black and Decker, Topex, EPS Laštro, Austrotherm, Isover i mnogi drugi.

Podijeli objavu