Naslovnica KULTURA Bogat kulturni program u organizaciji OMH Čitluk i Šibenik

Bogat kulturni program u organizaciji OMH Čitluk i Šibenik

Brotnjo.info

Podijeli objavu

Ogranak Matice hrvatske u Čitluku i ogranak Matice hrvatske u Šibeniku pozvaju na prigodni program u sklopu Tradicionalne kulturne manifestacije „ Uskrs s Maticom u Brotnju“ u subotu 17. ožujka 2018. godine.

Program započinje u 18 sati u Galeriji Klub Matice hrvatske u Čitluku otvorenjem izložbe umjetničkih radova članova OMH u Šibeniku na temu «PASIJA», uz prigodno obraćanje prof. Zdenke Bilušić, predsjednice OMH u Šibeniku, u sklopu kojeća će biti izveden prigodni pjesnički recital; Edite Vlahov, Gojke Skorić Pelajić i Duške Krnić uz glazbenu pratnju na gitari Filipa Ljubičića, prof.

U 19.00 sati Kongresnoj dvorani hotela Brotnjo u Čitluku biti će uprilićeno predstavljanje knjige književnika, novinara i skladatelja Ive Mikuličina  «SJEĆAŠ LI SE ŠIBENSKOG RUJNA» i časopisa Ogranka Matice hrvatske u Šibeniku «OSVIT» !

U cjelovečemjem programu nastupit će Ženska klapa SKRADINKE iz Skradina koje će u ovoj prigodi izvesti i pjesmu posvećenu Brotnju na tekst i glazbu skladatelja Ive Mikuličina.