Naslovnica Obavijesti Informacije o umrlim osobama iz Brotnja od sada na Umrli.info i na...

Informacije o umrlim osobama iz Brotnja od sada na Umrli.info i na našem portalu

Podijeli objavu

Umrli.info  je portal putem kojeg ćete moći oblikovati trajne uspomene na preminule, vama drage osobe s područja Čapljine, Čitluka, Neuma  i Stoca.

Željeli smo iskoristiti internet kao najbrži protok informacija današnjice i omogućiti ožalošćenim obiteljima i prijateljima bržu proceduru objave osmrtnica.

Imajući sve navedeno u vidu, posebice i činjenicu kako je naša svakodnevnica postala ubrzana, a internet jedan od glavnih protoka informacija, omogućiti ćemo Vam da sve komponente spojite u cjelinu i ostavite trajno sjećanje na preminule.

Umrli.info prva je web stranica na kojoj ćete moći pronaći osmrtnice iz Čapljine, Čitluka, Neuma  i Stoca, a čija će objava, za razliku od tiskanih izdanja, biti prihvatljiva svima.

Uz to, Umrli.info će obavijesti o smrti prikazivati i na portalu Brotnjo.info kako bi rodbina, prijatelji i poznanici saznali za smrt bliskih i dragih osoba na vrijeme te tako bili u mogućnosti otići na posljednji ispraćaj.

Informacije o umrlim osobama sa ovoga portala moći ćete pronaći u rubrici ”Umrli.info” u sklopu Brotnjo.info portala, dok izvornu web stranicu možete pogledati na www.umrli.info.

Također, na portalu Brotnjo.info će se putem RSS-a prikazivati nove osmrtnice sa gore navedenih područja.

Umrli.info možete pratiti i putem Facebook stranice.

IZVORPROMO
Podijeli objavu