Naslovnica ZANIMLJIVOSTI BLOKIRANJE NAŠE SVAGDAŠNJE Operacija propala, pacijent preživio!

  BLOKIRANJE NAŠE SVAGDAŠNJE Operacija propala, pacijent preživio!

  Podijeli objavu

  Svakodnevne prijave od strane naših susjeda u BiH, a sve vezano za objave koje se nađu na portalu Brotnjo.info,  koje potom podijelimo na facebook stranici portala, svjedoče o tome koliki smo trn u oku tzv. federalnim partnerima.

  Od presude Jadranku Prliću, Bruni Stojiću, Slobodanu Praljku, Milivoju Petkoviću, Valentinu Ćoriću i Berislavu Pušiću od prošlog 29. studenoga Brotnjo.info je izložen konstantnim prijavama objava koje podijelimo na facebooku.

  Te prijave redovito urode plodom, a rezultat je blokada od strane ove društvene mreže.

  Posljedna u nizu je blokiranje dvije objave, prvo jedne fotografije stare skoro 10 mjeseci na kojoj se nalaze naša dva Brotnjaka Bruno Stojić i Valentin Ćorić, a druga je poveznica na članak „Prosvjed u Sydneyu: “Svojim činom Praljak je obvezao Hrvate na borbu za istinu”.

  Zabog toga smo zaradili blokadu profila od nekoliko dana.

  Portal Brotnjo.info zahvaljuje svima koji su nas prijavili i pokušali svijet učiniti boljim našom eliminacijom. Na vašu žalost gospodo, Bosna i Hercegovina će biti uređena i po volji Hrvata. Put je dug, cilj je poznat. Nismo nestali od 1463. do 1878., niti od 1945. do 1990., a nećemo niti u godinama koje su pred nama.