Naslovnica SERVISNE INFORMACIJE Prometno-preventivna akcija „Zima – zimski uvjeti vožnje“ i na području Čitluka

Prometno-preventivna akcija „Zima – zimski uvjeti vožnje“ i na području Čitluka

Podijeli objavu

Planom i programom prometno-preventivnih aktivnosti, tijekom mjeseca studenoga i prosinca, Auto-moto savez u Bosni i Hercegovini (AMSuBIH) i Mostarski auto-moto klub (MAK Mostar) organiziraju prometno-preventivnu akciju pod nazivom “Zima – zimski uvjeti vožnje”.

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na pripremu vozila za zimu i zimske uvjete vožnje te podsjetiti vozače na zakonsku obveznu posjedovanja zimske opreme od 15. studenoga.

Ovom akcijom vozačima ćemo omogućiti da u svojim vozilima obave besplatnu kontrolu rashladne tekućine – antifriza (ispitivanje točke smrzavanja), kontrolu ispravnosti akumulatora (ispitivanje kvalitete elektrolita i napon u akumulatoru), kontrolu dubine profila gazećeg sloja guma na kotačima.

Također će se obaviti kontrola da li vozači u svojim vozilima posjeduju lance za snijeg.

Ovu akciju ćemo organizirati na području Čitluka u suradnji s prometnom policijom u srijedu 29. studenoga 2017. godine na Tromeđi u vremenu od 11 do 13 sati

Vozačima će se dijeliti letci “Zima – zimski uvjeti vožnje” (kako voziti u zimskim uvjetima i priprema vozila za zimu), priopćeno je iz Mostarskog auto-moto kluba.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu