Naslovnica Obavijesti Vozači poštujte znakove: Od danas nova regulacija prometa u Međugorju!

Vozači poštujte znakove: Od danas nova regulacija prometa u Međugorju!

Podijeli objavu
Foto: FB/Mjesna zajednica Međugorje

U Međugorju su u tijeku radovi na izgradnji kružnog toka kod Pošte. Početkom rušenja dijela postojećeg mosta gdje će se nalaziti budući kružni tok,  uvedena je nova regulacija prometa.

Bez obzira na postavljene prometne znakove mnogi vozači to ne poštuju pa se stvaraju nepotrebne gužve, objavljeno je na facebook stranici Mjesne zajednice Međugorje.

Upozoravaju se svi vozači koji dolaze iz pravca crkve i Bijakovića da je za njih zabrana prometovanja preko mosta. Svi oni moraju koristiti novu cestu prema Čitluku, a preporuka je onima koji idu prema Čapljini da ne bi morali kružiti neka koriste cestu ispod Križevca.

Oni koji dolaze iz smjera Čitluka u Međugorje mogu doći preko Tromeđe!  Izlaz iz kružnog toka u Potpolju prema Međugorju je zatvoren.

Nažalost, to večeras nije smetalo vozaču bijelog minibusa bh. registarskih oznaka da u kružnom toku u Potpolju skrene u pogrešan smjer i da se novom cestom doveze do Međugorja. Da je kojim slučajem “naletio” na policiju vjerojatno ostao bez vozačke dozvole.

Inače, radovi će potrajati neko vrijeme pa se vozači mole za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije.