Naslovnica SPORT Dan odluke: Hrvatska protiv Grčke za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Dan odluke: Hrvatska protiv Grčke za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Podijeli objavu
Foto: Sanjin Struklić / Pixsell

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju danas igra utakmicu odluke. Izabranici Zlatka Dalića pokušat će ponoviti odličnu igru iz Zagreba i opet zagospodariti terenom, ali ovog puta pred grčkom publikom.

Iako je u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za svjetsko prvenstvu u Zagrebu pobijedila Grčku 4:1, izbornik Zlatko Dalić poručio je kako se hrvatska reprezentacija nije došla braniti u Pirej.

To možete slobodno zaboraviti. Mi se ne branimo, ne igramo tako, mi nemamo takve igrače niti takav stil igre. Igrat ćemo svoju igru, a u Pirej smo došli po pobjedu, kazao je Dalić naglasivši: Za mene je ova utakmica kao i ona u Ukrajini. Bilo bi pogubno da ne krenemo tako u susret.

Prema informacijama iz Pireja Mario Mandžukić će krenuti od prve minute, a Nikola Kalinić još osjeća ozljedu koljena iz prvog susreta pa će najvjerojatnije krenuti s klupe.

Iako su Grci najavljivali pun stadion, prodano je oko 30.000 karata, čini se kako su mnogi odustali nakon poraza na Maksimiru pa se očekuje oko 15 do 20 tisuća navijača.

Utakmica počinje u 20:45 sati.

IZVORHRT.hr
Podijeli objavu