Naslovnica SPORT Na sutrašnjem memorijalu „Bože Gagro“ nastupit će više od 500 djece iz...

Na sutrašnjem memorijalu „Bože Gagro“ nastupit će više od 500 djece iz 22 atletska kluba

Podijeli objavu

U organizaciji atletskog kluba Brotnjo sutra 17. rujna s početkom u 13 sati na stadionu Bare u sklopu Dani berbe grožđa održava se tradicionalni dvanaesti po redu Međunarodni atletski miting za mlađe uzraste pod nazivom „Dani berbe grožđa – Bože Gagro 2017.” 

Ovaj memorijal održava se u čast osnivača i utemeljitelja atletskog kluba Brotnjo pok. Bože Gagre. Cilj  je okupljanje što većeg broja djece,mlađeg uzrasta, sa bavljenjem tjelosnom aktivnosti i upoznavanje atletike kao kraljice sporta. Naravno pored mlađi uzrasta tu su i starije kategorije u kojima će svi uživati, a pogotovo ljubitelji atletike.

Natjecanje se odvija u 22 atletske discipline u svim uzrasnim kategorijama. Prijavu su izršila 22 atletska kluba iz regije s preko 500 prijavljene djece.

„Možemo slobodno reći da je ovo jedan od najmasovnijih i najdugovječnijih atletskih mitinga na ovim prostorima. Također u sklopu memorijala bit će svečano i otvorena obnovljena atletska staza koja je od velikog značaja za atletski klub, a tako i za sve ostale klubova iz općine Čitluk pa i šire“ – priopćeno je iz AK Brotnjo