Naslovnica GOSPODARSTVO FOTO Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a

  FOTO Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a

  Podijeli objavu

  U Čapljini je priređena svečanost u povodu obnove i uređenja prodajnog mjesta HT ERONET-a. Svečanosti su nazočili predstavnici Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i općinske vlasti te korisnici.

  Nazočne je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

  Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda.

  Za promociju ovoga projekta, odabrali smo upravo Čapljinu, pokretača gospodarskog razvoja južnoga dijela Hercegovine općenito, ali i u području komunikacija i tehnološkog napretka. Na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približavamo se našem korisniku s kojim želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja, te se predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto na koje ćete se uvijek s radošću vraćati – kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kako novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

  Između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih  marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika…

  Odjel za korporativne komunikacije HT Eroneta

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu