Naslovnica POLITIKA Premijer Herceg zaželio uspješan početak nove školske godine

Premijer Herceg zaželio uspješan početak nove školske godine

Podijeli objavu

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u povodu početka nove školske godine uputio je čestitku učenicima, roditeljima i prosvjetnim djelatnicima u HNŽ u kojoj stoji:

„Dragi učenici i učenice, posebno vi najmlađi koji ćete prvi put sjesti u školske klupe, želim vam sretan početak nove školske godine. Nadam se kako ćete uspješno usvajati nova znanja, te učvrstiti stara i steći nova prijateljstva.

Poštovani učitelji i učiteljice, nastavnici i nastavnice, profesori i profesorice, koji nosite odgovornu zadaću odgoja i obrazovanja našeg najvećeg blaga – naše djece, želim vam da u novoj školskoj godini i dalje uspješno prenosite znanja i odgajate učenike kako bi bili čvrst temelj naše budućnosti.

Na tom putu u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i meni osobno imat ćete partnera koji će se, kao i do sada, maksimalno angažirati kako bi se još više unaprijedili uvjeti u obrazovanju. Nedavnim usvajanjem organizacijskih shema za osnovno, a ovih dana i za srednje obrazovanje, kao i drugim poduzetim aktivnostima poput zbrinjavanja tehnološkog viška i obnove škola, stekli su se svi uvjeti za nesmetan početak nove školske godine, koja će prema planu početi  4. rujna za škole koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu, odnosno 5. rujna 2017. godine za škole koje rade na bosanskom nastavnom planu i programu. Vjerujem u to kako ćemo nastaviti zajednički raditi i surađivati na novim projektima usmjerenima ka poboljšanju obrazovanja u našoj županiji.

Još jedanput, učenicima želim puno uspjeha u školovanju, a roditeljima i prosvjetnim djelatnicima strpljenja i razumijevanja u radu s djecom“.