Naslovnica POLITIKA Gradonačelnik Ogulina posjetio Općinu Čitluk

Gradonačelnik Ogulina posjetio Općinu Čitluk

Podijeli objavu

Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović s predstavnicima Rukometnog kluba Ogulin posjetio je Općinu Čitluk.

Prilikom posjeta Općini Čitluk, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upriličili su prijem za goste iz Republike Hrvatske.

Čelni ljudi Općine Čitluk i Grada Oglulina sastali su se i na sinoćnjemu otvaranju 12. Međunarodni rukometni memorijalni turnir „Stanko Sivrić – Premier Cup Međugorje 2017“ povodom kojeg je gradonačelnik Domitrović i doputovao u Međugorje.

Posjet Općini Čitluk prvi je posjet novoizabranog gradonačelnika Ogulina jedinici lokalne samouprave izvan Republike Hrvatske, a po završetku prijema gradonačelnik Domitrović nam je kazao:

Izuzetno mi je drago da smo u posjeti Međugorju i međunarodnom rukometnom turniru gdje već godinama naš RK Ogulin nastupa. Kroz nastup RK Ogulin na turniru u Međugorju dogodilo se jedno jako lijep druženje. Ove godine i ja kao gradonačelnik sam pozvan da sudjelujem na turniru i pozvan sam u službeni posjet načelniku Općine Čitluk. Nadam se da će se suradnja nastaviti, te da će načelnik Općine Čitluk posjetiti Grad Ogulin i da ćemo u jednom lijepom svijetlu nastaviti našu suradnju.