Naslovnica POLITIKA U Vladi HNŽ-a održan sastanak vezan za aktivnosti Općinskog suda u Čitluku

U Vladi HNŽ-a održan sastanak vezan za aktivnosti Općinskog suda u Čitluku

Podijeli objavu

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Suad Balić, ministar pravosuđa, uprave i lokalne samouprave danas su u zgradi Vlade HNŽ održali sastanak s Jadrankom Prskalo, predsjednicom Općinskog suda u Čitluku, Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk i Tomislavom Martinovićem, dopredsjedajućim Skupštine HNŽ.

Na sastanku se razgovaralo  o aktivnostima Općinskog suda u Čitluku, njegovom ustrojstvu, problemima s kojim se susreće, kao i o budućim planovima kojim bi se kvaliteta rada podignula na višu razinu.

„Nastavimo li, skupa, u timu, rješavati probleme s kojim se susreću institucije u našoj Županiji imat ćemo dobre rezultate. Uvjeren sam da će Općinski sud u Čitluku kao županijska institucija, biti od velike koristi žiteljima ove općine, te će Vlada HNŽ kroz svoja redovna sredstva i svoje redovne aktivnosti nastaviti skrbiti o jedinicama lokalne samouprave pa samim tim i o općini Čitluk“, kazao je predsjednik Herceg.

Jadranka Prskalo, predsjednica Općinskog suda Čitluk i Marin Radišić, načelnik općine Čitluk zahvalili su predsjedniku Hercegu i Vladi HNŽ što imaju sluha da prepoznaju probleme s kojim se susreće Općinski sud u Čitluku, kao i sve napore koje su uložili da otklone iste i omoguće normalno funkcioniranje suda što je od velike važnosti za žitelje Čitluka i Brotnja, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.