Naslovnica POLITIKA Nevenko Herceg dobio nagradu “Najpremijer Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe...

Nevenko Herceg dobio nagradu “Najpremijer Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe 2017.”

Podijeli objavu

„Iznimno sam počašćen dodijeljenom nagradom i od srca zahvaljujem Europskom neovisnom ocjenjivačkom sudu koji me nominirao i izabrao“, rekao je u izjavi za medije  dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije nakon što mu je u Sarajevu dodijeljena nagrada „Najpremijer Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe 2017.“

Istaknuo je da je preuzimanjem mandata s kolegama u Vladi HNŽ odlučeno da postupanje s pozornošću dobrog gospodara mora biti ideja vodilja svakog resora, ministra i Vlade u cjelini, jer samo naš trud donosi dobre rezultate koje je, ipak, netko prepoznao, o njima progovorio, a ovom nagradom i priznao.

„Zato ovu vrijednu nagradu doživljavam kao javno priznanje ne samo meni osobno, nego i cjelokupnom sazivu Vlade kojoj sam na čelu, te Skupštini HNŽ koja nas partnerski prati i podupire u radu.

Da smo mogli više, možda i jesmo. Uvijek se može više i bolje, a ova nagrada će svakako biti poticaj za nastavak naših aktivnosti kako bismo napravili još jedan pomak u pozitivnom smislu i našu Županiju učinili još uspješnijom“, zaključio je predsjednik Herceg.

Inače, svečanost dodjele priznanja i nagrada, u nazočnosti visokih dužnosnika BiH i šireg područja,, održana je 36. put.