Naslovnica KULTURA FOTO: Prijem za sudionike 6. Međunarodne večeri folklora „Vionica 2017.“

FOTO: Prijem za sudionike 6. Međunarodne večeri folklora „Vionica 2017.“

Podijeli objavu

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas prijem za predstavnike sudionika 6. Međunarodne večeri folklora „Vionica 2017.“ čija će kulturno-umjetnička društva i plesni ansambli nastupiti u večerašnjem programu.

Završna večer 6. Međunarodne večeri folklora „Vionica 2017.“ na ŠC Vionica započet će u 20 sati, a posjetitelji će moći uživati u nastupima: HKUD Sv. Marko Vionica, KUD “14. maj” Tojšići – Tuzla, KUD Sinac – Zagreb, KUD Aluminijum (Podgorica – Crna Gora), KUD Ilinden (Struga – Makedonija), RKUD “Jedinstvo” (Pančevo – Srbija) i  plesnog ansambla Fađecana iz Rumunjske.

Tijekom prijeme organizatori 6. Međunarodne večeri folklora „Vionica 2017.“, načelnik Marin Radišić i predstavnici izvođača razgovarali su o smotri folklora koja je ove godine okupila oko 800 folkloraša u Vionici. Također, u ugodnom razgovoru sudionici sastanka su pobliže predstavili društva iz kojih dolaze te, budući da su neki već i ranijih godina nastupali u Vionici, podijeli svoje dojmove o nastupima, ali i o toploj i srdačnoj dobrodošlici kakva ih dočekuje u Vionici.

Uz Damira Mandarića i Mariju Primorac, predstavnike organizatora međunarodne večeri folklora, prijemu kod načelnika Radišića, na kraju kojeg su razmijenjeni prigodni darovi, nazočili su: Anamarija Bogdanić Vlašić iz KUD Sinac, Hajrudin Ramić iz KUD 14 Maj, Vasiljie-Bato Rogošić iz KUD Aluminijum, Ilija Lazić iz RKUD Jedinstvo i Dumitru Raducju iz rumunjskog plesnog ansambla Fađecana.

 

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu