Naslovnica POLITIKA Karadžićev nasljednik na čelu SDS-a ovih dana kosi sijeno

Karadžićev nasljednik na čelu SDS-a ovih dana kosi sijeno

Podijeli objavu

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica danas će nazočiti na inauguraciji predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu. Ipak. Govedarica se prije toga dohvatio traktora i vila i domaćinski se pobrinuo za – sijeno.

Njegova stranačka kolegica Aleksandra Pandurević objavila je fotografiju na kojoj Govedarica iz “fergusona” istovara sijeno.

– Imamo sto duluma zemlje. To je moja djedovina, ništa nisam ja kupio, naravno. To je lijepo imanje na 1.048 metara nadmorske visine. Sto duluma u Posavini nije mnogo, ali je u hercegovačkom kamenu to lijepo imanje – rekao je Govedarica za “Avaz”.

Lider SDS-a od petka kosi i radi. Uskoro putuje za Beograd, ali se vraća već večeras i sutra nastavlja sa radovima. Kaže da mu to nije  teško.

– Odrastao sam tu. Djed je imao 15 krava i 30 ovaca, tako da sam odmalena stasavao u tom ambijentu. Isključio sam telefon. Grabim, vozim traktor i radim. Najsretniji sam čovjek tada, jer mi telefon ne drnda stalno. Nisam ja od onih ljudi koji to za dva dana skaše sve, pa im oba oka ispadnu – naglasio je Govedarica.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu