Naslovnica ZANIMLJIVOSTI KOĆUŠA: Tekuća čarolija koja mami uzdahe

  KOĆUŠA: Tekuća čarolija koja mami uzdahe

  Podijeli objavu

  Jedan od najljepših prirodnih bisera ovoga dijela Hercegovine, vodopad Koćuša, omiljeno je mjesto  okupljanja lokalnih stanovnika, a u posljednje vrijeme i  brojnih turista.

  Osobito u ljetnim mjesecima, mnogima  najatraktivnije kupalište  rijeke Trebižat, u mjestu Veljaci,  ima štošta  toga za ponuditi. Uz prekrasan vodopad, može se uživati i u bogatoj ponudi Prirodnog vodenog parka Koćuša.

  Prije svega, gostima se nudi zdrava, domaća hrana, a čari ukusnih specijaliteta imali su prigodu osjetiti gosti iz Italije, Poljske, Češke…

  Još jedna turistička sezona je pred vratima, stoga je u subotu u Prirodnom vodenom parku Koćuša  bila izrazito vesela  atmosfera. Za sve one koji su se u večernjim satima zatekli u ovoj prirodnoj oazi, bio je priređen roštilj, piće, uz dobru glazbu te vatromet.

  „Često posjećujem ovo mjesto, nadasve zbog predivnog ambijenta, ali, naravno, i zbog odlično spravljenih domaćih specijaliteta. Da nije oku lijepo i ugodno, ne bi ovdje došli  ni poznati  redatelj Emir Kusturica i glumica Monica Bellucci. Dajem čistu  peticu“, kazao nam je jedan od tamošnjih gostiju.

  Za očekivati je da će Prirodni vodeni park Koćuša mnogima postati nezaobilazna destinacija za odmor i osvježenje, ali i za proslavu raznih prigoda.

  Više detalja o ponudi i raznovrsnim sadržajima možete saznati putem Facebook stranice Prirodni vodeni park Koćuša.

   

  IZVORLJportal.com
  Podijeli objavu