Naslovnica KULTURA Otvoren natječaj za 15. izdanje WHFesta

Otvoren natječaj za 15. izdanje WHFesta

Podijeli objavu

Natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.15. koji će se održati u Širokom Brijegu od 3. do 5. kolovoza otvoren je 6. lipnja ove godine.

Kao i do sada, na natječaj se mogu prijaviti glazbenici, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon selekcije, žiri će odlučiti o najboljima.

Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbena e-mail glazba@whfest.com, a autori kratkih filmova mogu na mail film@whfest.com slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail kratka.prica@whfest.com. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Festival će se održati na dobro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.

Prošlih godina to su bili Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, BelfastFood, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Zabranjeno pušenje, Natali Dizdar…, a i ove godine očekujemo zvučna imena.

Natječaj je otvoren do 10. srpnja 2017. godine, priopćeno je.

Više informacija na www.whfest.com

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu