Naslovnica POLITIKA OPET KRIVI HERCEGOVCI Božo Petrov: Dobili su Metković iskoristivši Hrvate u BiH

OPET KRIVI HERCEGOVCI Božo Petrov: Dobili su Metković iskoristivši Hrvate u BiH

Podijeli objavu

 Predsjednik Mosta Božo Petrov prokomentirao je rezultate drugog kruga izbora za gradonačelnika Metkovića naglasivši kako ne osjećaju gubitak jer su građani Metkovića glasali za Most

Mogu čestitati i Jambu i HDZ-u što su zajedničkim snagama dobili Metković. To mi ne osjećamo kao gubitak jer su građani Metkovića glasali za Most. Dobili su to na način da su građani u BiH iskorišteni. Trudio sam se da se promijeni izborni zakon u BiH. I sada nažalost političari iz Hrvatske iskoriste upravo te Hrvate u BiH da sruše opciju koja im je pomagala. Mi smo uspjeli doći s četiri vijećnika na 77 vijećnika. Mi smo jedina stabilna treća opcija. Mala je razlika između Bulja i Bobana čime smo potvrdili da HDZ nije nedodirljiv’, kazao je čelnik Mosta za televiziju N1.

Petrov je komentirajući gubitak Metkovića kao svoje dosadašnje utvrde kazao kako je Republika Hrvatska razina u kojoj se natječe Most, prenosi Tportal.hr.

‘Danas postoji niz lokalnih samouprava i tri županije u 2. krugu gdje se Most bori tako da ja ovo ne bih proglasio utvrdom, pogotovo ne gubljenjem. Da je tu razlika 1.500 glasova onda možete reći da je to poraz, ali s obzirom da je to 150 glasova… Što se nas tiče mi ćemo kao gradski vijećnici truditi se podržati dobre projekte. Nadam se da će Milan jednako kvalitetno kao i mi, pa i bolje, upravljati gradom. Toplo se nadam da će se i Jambo promijeniti. Zašto mu ne dati drugu šansu? Ja bih trebao pitati tko ima apsolutnu većinu. Mi smo je imali i to je bio razlog zašto su građani glasali s preko 1.500 glasova razlike. Većina će bit Jambo i Milan. A mi ćemo biti kvalitetni vijećnici.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu