Naslovnica POLITIKA FOTO U Čitluku održana sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ-a

FOTO U Čitluku održana sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ-a

Podijeli objavu

U organizaciji Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije sinoć je održana VII. redovita sjednicaŽO Mladeži HDZ BIH HNŽ-a u Općinskom odboru HDZ-a BIH Čitluk.

Sjednicu je predvodila Adrijana Prskalo, predsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, koja je na početku pozdravila sve prisutne te se posebno zahvalila domaćinima, odnosno Općinskoj organizaciji Mladeži HDZ BIH Čitluk na gostoprimstvu.

Predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Čitluk Drago Pehar je prigodnim riječima zaželio dobrodošlicu te se ukratko osvrnuo na dosadašnji rad OO Mladeži HDZ BiH Čitluk,prezentirajući sve odrađene i planirane aktivnosti svoga odbora. Pozvao je sve članove Županijskog odbora na aktivniji rad, zajedništvo i ostvarivanje zajedničkih ciljeva, a to su prvenstveno novi projekti u čemu ga je podržala i predsjednica Adrijana Prskalo.

Na sjednici se najviše razgovaralo o budućim aktivnostimai projektima ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, te o aktivnostima koje ŽO Mladeži HDZ BIH HNŽ treba provesti po naputku Predsjedništva Mladeži HDZ BIH. Također je dogovoreno da će se praksa obilaska općina unutar županije nastaviti, te će se sljedeća sjednica održati u Neumu, priopćeno je.

 

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu