Naslovnica GOSPODARSTVO Drva za ogrijev se već kupuju, cijena niža i za 20 KM...

  Drva za ogrijev se već kupuju, cijena niža i za 20 KM po kubiku

  Podijeli objavu

  Na početku smo lipnja, klimatološki na početku ljeta. I dok jedni razmišljaju o tome što će raditi tijekom ljeta, kako se što bolje odmoriti i provesti slobodno vrijeme, gdje ići na more, drugi razmišljaju o zimi!

  Naime, u oglasnicima je i dalje velik broj oglasa vezanih uz prodaju drva, a u nekima stoji kako se daje popust na kupnju. A većina tih oglasa aktivna je tijekom čitave godine.

  Cjelogodišnji posao

  Prodavač kojeg smo pronašli na jednom internetskom oglasniku predstavio nam se kao Vladimir i tvrdi kako posla ima tijekom cijele godine te da popusti u ljetnim mjesecima za drva nisu nikakvo iznenađenje.

  – Ne trebate se čuditi što i sad ima posla. Vjerujte, imat ću ga tijekom čitavog lipnja. Neiscijepana drva, u trupcima, sada se kreću oko 60 maraka po kubičnom metru, dok je cijena iscijepanih 10 maraka veća. U prosjeku sada se mogu naći drva za 10 pa i do 20 maraka jeftinija nego što je to slučaj u jesenskim mjesecima. Ne volim hvaliti konkurenciju, ali ima jedan koji je za 5 KM jeftiniji od mene, ali kod mene su drva miješana, dok on prodaje samo jednu vrstu, govori nam prodavač Vladimir koji posla ima u čitavoj BiH.

  IZVORVecernji.ba
  Podijeli objavu