Naslovnica SPORT FOTO: Učenici OŠ Čerin osvojili malonogometni turnir osnovnih škola

FOTO: Učenici OŠ Čerin osvojili malonogometni turnir osnovnih škola

Podijeli objavu

Učenici Osnovne škole Čerin osvojili su Malonogometni turnir osnovnih škola koji je već postao tradicionalni dio proslave Dana općine Čitluk.

Na turniru svake godine nastupaju učenici OŠ fra Didaka Buntića, OŠ Bijakovići i OŠ Čerin, a na ovogodišnjem turniru osnovci iz Čerina pobijedili su svoje suparnike iz druge dvije osnovne škole s područja općine Čitluk.

U prvoj utakmici turnira OŠ Čerin pobijedila je OŠ Bijakovići rezultatom 6:1, nakon čega je i OŠ fra Didaka Buntića također pobijedila branitelje naslova prvaka.

Utakmica između OŠ fra Didaka Buntića i OŠ Bijakovići završila je pobjedom osnovne škole iz Čitluka 2:0, pa je o pobjedniku ovogodišnjeg turnira odlučivao međusobni ogled između OŠ Čerin i OŠ fra Didaka Buntića.

Do tada neporažene ekipe na turniru odigrale su zanimljivu utakmicu, a zasluženo pobjedu, rezultatom 2:1, odnijela je OŠ Čerin.

Prigodne pehare predstavnicima školskih ekipa na kraju turnira uručili su predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu