Naslovnica DRUŠTVO Prijem za učenika generacije Maria Pehara

Prijem za učenika generacije Maria Pehara

Podijeli objavu

U Uredu načelnik općine Čitluk danas je upriličen prijem za Maria Pehara, učenika 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, i prof. Adelu Škutor, ravnateljicu Škole.

Na današnjem prijemu, načelnik općine Čitluk Marin Radišić čestitao je Peharu na izvanrednim uspjesima tijekom srednjoškolskog obrazovanja i budućem studentu poželio mnogu uspjeha na željenom fakultetu.

U prigodnom predstavljanju na početku prijeme učenik generacije Mario Pehar istaknuo je odličan uspjeh postignut u svim nastavnim predmetima tijekom četiri godine srednjoškolskog obrazovanja i naglasio da je sudjelujući na županijskim natjecanjima iz fizike i matematike osvojio dva treća mjesta.

Ovakav uspjeh učeniku generacije SŠ dr. fra Slavka Barbarića omogućio je izravan upis na fakultet, a Pehar se odlučio studirati Strojarstvo na Sveučilišta u Mostaru.  Pored navedenog Pehar je SŠ dr. fra Slavka Barbarića uspješno predstavljao i na federalnom natjecanju, ali i kao član HRK Međugorje.

Uz lijepe želje za mnogo uspjeha u budućnosti, načelnik općine Čitluk Marin Radišić na kraju prijema uručio je učeniku generacije monografiju „Brotnjo – Naša priča“.