Naslovnica SPORT Nogometaši Brotnja osvojili dva druga mjesta na turniru „Ljubuški Cup 2017.“

Nogometaši Brotnja osvojili dva druga mjesta na turniru „Ljubuški Cup 2017.“

Podijeli objavu

Mladi nogometaši HNK Brotnjo-Čitluk proteklog su vikenda osvojili dva druga mjesta na turniru „Ljubuški Cup 2017.“.

NK Sloga iz Ljubuškog turnir je organizirala u tri kategorije, a nogometaši HNK Brotnjo-Čitluk rođeni 2006. godine u subotu su osvojili drugo mjesto u konkurenciji dvanaest ekipa, dok su nogometaši rođeni 2008. godine u nedjelju također osvojili drugo mjesto natječući se sa još jedanaest ekipa iz Hercegovine.

U dijelu turnira za godišta 2006./2007., najmlađe natjecatelje na turniru, nogometaši HNK Brotnjo rođeni 2006. godine, nakon utakmica u skupinama, pobijedili su u četvrtfinalu i polufinalu, a finalu su poraženi od Širokog Brijega 2:0.

Uz to što su osvojili drugo mjesto, iz redova HNK Brotnjo je i najbolji strijelac turnira, Adrijan Perić sa šest postignutih pogodaka.

Drugog dana turnira, nogometaši HNK Brotnjo-Čitluk rođeni 2008. godine također su osvojili drugo mjesto na turniru „Ljubuški Cup 2017.“. Nogometaši Brotnja prošli su skupinu, te se plasirali u polufinale, u kojem su pobijedili NK Sloga 3:1, nakon čega su u finalu poraženi od HNK Grude 3:0.

U ovoj starosnoj kategoriji, Slaven Tadić (HNK Brotnjo-Čitluk) proglašen je za najboljeg vratara turnira.

Trener obje drugoplasirane ekipe HNK Brotnjo-Čitluk je Tomislav Pavlović – Mićko koji je izrazio zadovoljstvo zbog osvojenih trofeja i naglasio da je zadovoljan rezultatom, te da su najnoviji uspjesi mladih nogometaša dodatni poticaj za sve članove Škole nogometa HNK Brotnjo-Čitluk.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu