Naslovnica SPORT VIDEO Zubac iz Čitluka za HRT: Želim igrati za reprezentaciju, meni...

VIDEO Zubac iz Čitluka za HRT: Želim igrati za reprezentaciju, meni je to oduvijek bio poseban osjećaj

Podijeli objavu

Ivica Zubac opet je u rodnom Čitluku. U dvorani iz koje je zakoračio na veliku košarkašku pozornicu. Odmor je kratak, ali opuštanja nema, treba se spreman vratiti na ljetne pripreme svoje momčadi.

Nisam odavno vidio svoju obitelj, prijatelje tako da sam napokon dobio malo vremena da se sa svima nađem, popijem piće, te malo treniram u svojoj staroj dvorani sa starim trenerom i već sutra idem nazad i spremam se za povratak, rekao je Zubac.

Prva sezona u NBA ligi u kojoj je sve više Hrvata premašila je očekivanja mladog košarkaša.

Ne mogu reći da sam očekivao da ovako odigram, ali sam vjerovao u sebe i kad sam dobio priliku iskoristio sam je i sve je dobro završilo. Nisam očekivao da ću dobiti toliko prilike u prvoj sezoni, ali sve je ispalo najbolje.

Josef Dalibić trenirao je Zupca u Ciboni i mlađim hrvatskim vrstama. Sad mu pomaže da što spremniji ode na ljetne pripreme u Lakerse.

Ako ostane zdrav i ako bude ambiciozan, gladan uspjeha, predviđam mu veliku NBA karijeru, ne samo da bude prolaznik u NBA, nego da trajno ostavi trag kao veliki europski igrač, rekao je Dalibić.

Ja želim igrati za reprezentaciju, meni je to oduvijek bio poseban osjećaj, još nisam razgovarao na tu temu sa LA Lakersima, ali sad kad se vratim tamo sjest ćemo i razgovarati i vidjeti kako je njihovo mišljenje o tome, jer rekli su da žele da što više vremena provedem tamo te da se pripremim za sljedeću rezonu jer će se moja uloga povećati, kaže Zubac.

IZVORHRT.hr
Podijeli objavu