Naslovnica ZANIMLJIVOSTI FOTO: U Čitluku održano natjecanje „Sigurno u prometu 2017.“

  FOTO: U Čitluku održano natjecanje „Sigurno u prometu 2017.“

  Podijeli objavu

  Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku održano 21. županijsko natjecanju učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“. Mostarski auto-moto klub (MAK) i Auto-moto saveza u Bosni i Hercegovini (AMSuBIH) organizirali su natjecanje na kojem su nastupili učenici iz četrnaest osnovnih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije natječući se u teorijskom i praktičnom dijelu natjecanja.

  Učenici iz OŠ fra Didaka Buntića – Čitluk, OŠ Ravno, OŠ Kruševo, OŠ Ilije Jakoviljevića – Mostar, OŠ Vladimira Pavlovića  – Čapljina, OŠ Antuna Branka Šimića – Mostar, OŠ Veselka Tenžere – Uzdol, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića – Mostar, OŠ fra Jeronima Vladića – Ripci, OŠ kardinala Stepinca – Neum, OŠ Crnići, OŠ Marka Marulića – Prozor, OŠ Stolac i OŠ Ivana Mažuranića – Gračac, natjecali su se u poznavanju prometni i sigurnosnih pravila te u praktičnom dijelu u kojem su natjecatelji pokazali svoju vještinu vožnje biciklom na za ovu svrhu posebno uređenom poligonu.

  Najuspješnija škola na natjecanju bila je OŠ Ivana Mažuranića – Gračac, drugo mjesto osvojila je OŠ Stolac, dok je treće mjesto osvojila OŠ Marka Marulića – Prozor.

  Najuspješniji natjecatelj u konkurenciji dječaka bio je Marijo Šunjić iz OŠ Ivana Mažuranića – Gračac, drugo mjesto osvojio je Marko Bošnjak iz OŠ fra Jeronima Vladića – Ripci, a treće mjesto pripalo je Ivanu Terkešu iz OŠ Stolac.

  Valentina Ćurić iz OŠ Marka Marulića – Prozor bila je najuspješnija u konkurenciji 28 djevojčica, koliko je bilo i dječaka na natjecanju, a drugo mjesto osvojila je Gabrijela Previšić iz neumske OŠ kardinala Stepinca. Treće mjesto u kategoriji djevojčica osvojila je Antea Raguž iz OŠ Stolac, a organizatori natjecanja najuspješnijim školama i pojedincima na završnoj svečanosti uručili su pehare, ali i vrijedne nagrade.

  IZVORCitluk.ba
  Podijeli objavu