Naslovnica DRUŠTVO Općina Čitluk proglasila stanje prirodne nepogode

Općina Čitluk proglasila stanje prirodne nepogode

Podijeli objavu

Na prijedlog Stožera civilne zaštite općine Čitluk, načelnik općine Čitluk Marin Radišić donio je Odluku o proglašenju nastanka stanja prirodne nepogode od niskih temperatura – mraza od 19.04. do 22.04.2017. godine na području općine Čitluk.

Sukladno odredbama ove odluke na području općine Čitluk proglašava se stanje prirodne nepogode izazvano niskim temperaturama u razdoblju od 19.04. do 22.04.2017. godine.

Nakon donošenja spomenute odluke Povjerenstvo za procjenu šteta općine Čitluk uputilo je poziv građanima u kojem poziva građane koji su pretrpjeli štete izazvane niskim temperaturama da štetu prijave počevši od 04.05.2017. godine, pa najkasnije do 12.05.2017. godine.

Šteta se prijavljuje na obrascu PR-Š kojeg građani mogu dobiti na Info pultu u zgradi Općine Čitluk (šalter sala) ili ga mogu preuzeti iz priloga ove vijesti.

Obrazac popunjen od strane podnositelja zahtjeva potrebno je dostaviti Povjerenstvu za procjenu šteta općine Čitluk, a uz obrazac potrebno je dostaviti i posjedovni list parcele na kojoj se nalaze poljoprivredna dobra.

Posjedovni list parcele građanima će biti besplatno izdavan od strane nadležne općinske službe.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu