Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET aktivno sudjeluje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnog digitalnog eko-sustava

  HT ERONET aktivno sudjeluje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnog digitalnog eko-sustava

  Podijeli objavu

  U Neumu su nastavljene aktivnosti u sklopu Microsoftove NetWork7 konferencije čiji je HT ERONET telekomunikacijski partner. HT ERONET poseban naglasak stavlja na svoj moto – Digitalna kompanija za digitalno doba.

  U panel diskusiji organiziranoj u sklopu Business Day-a član Uprave HT ERONET-a Tomislav Ruk istaknuo je aktivnosti koje HT ERONET provodi na putu digitalne tranformacije, posebice u domeni stalnoga ulaganja u pristupnu i mrežnu infrastrukturu, pružanja konvergentnih servisa te ponude ICT/Cloud usluga kao najviše razvojne faze u postupku digitalne transformacije.

  Također, Ruk je istaknuo da HT Eronet aktivno sudjeluje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnog digitalnog eko-sustava. Naglasio je da digitalne promjene, kao ključna paradigma, nikada neće biti spore kao danas.

  Uz postojeće usluge, na NetWork7 konferenciji HT ERONET najavljuje i dvije nove usluge u okviru ICT portfolia – u dijelu migracije infrastrukture i rješenja u Cloud te poboljšanja sigurnosti okruženja.
  Riječ je o uslugama Cloud Backup i Cloud DRaaS, koje HT ERONET predstavlja zajedno s tehnološkim partnerom Veeam Software-om, jednim od lidera na tržištu. U okviru usluge Cloud Backup, korisnicima je omogućena jednostavna i automatizirana pohrana sigurnosnih kopija podataka u podatkovni centar HT ERONET-a.

  Usluga se oslanja na Veeam software tehnologiju, a istodobno koristi sve pogodnosti smještaja podataka u HT ERONET podatkovnom centru. Usluga Cloud DRaaS korisnicima omogućava replikaciju svojih virtualnih računala u podatkovni centar HT ERONET-a.

  U slučaju potrebe ili problema, na produkcijskom okruženju kod korisnika, korisnik može lako i brzo oporaviti virtualna računala iz replika, ili prebaciti poslovanje na replicirana računala u HT ERONET podatkovnom centru, koji, svojim infrastrukturnim svojstvima, osigurava visoke performanse zajamčenog pristupa usluzi, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a