Naslovnica CRNA KRONIKA Ukrao auto u Međugorju, pa uhićen nakon što je sudjelovao u prometnoj...

Ukrao auto u Međugorju, pa uhićen nakon što je sudjelovao u prometnoj nesreći na području Imotskog

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 3 prijave (na području Čapljine 1 i na području Čitluka 2).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 8   prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čitluka 2 i na području Čapljine 1 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Dana 18.04.2017.godine u 09,15 sati u PS Čitluk obratio se S.S. (1966) iz Međugorja i prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke „Jeep Liberty“ dok je bilo parkirano ispred kuće stanovanja  a prethodno mu je iz otključane kuće  od strane NN osobe otuđen laptop , dva novčanika i ključevi od navedenog vozila.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije da bi u 09,50 sati navedeno vozilo sudjelovalo u prometnoj nezgodi  na području Imotskog (RH) kojom prilikom je vozač lišen slobode. O svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.