Naslovnica GOSPODARSTVO Uspješan sajamski nastup HT ERONET-a

  Uspješan sajamski nastup HT ERONET-a

  Podijeli objavu

  Završen je 20. jubilarni Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru na kojemu se, i ove godine, HT ERONET uspješno predstavio nizom aktivnosti.

  Nakon svečanosti otvaranja, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković sa suradnicima obišao je sajam, a u ime HT ERONET-a ga je pozdravio i zaželio mu dobrodošlicu, predsjednik Uprave Vilim Primorac.

  Tijekom sajma u segmentu za poslovne korisnike, na štandu HT ERONET-a održane su prezentacije usluga koje su još u razvojnoj fazi. Riječ je o uslugama „pametne kuće“ i uslugama IoT, specijaliziranim za poljoprivredu i uključenim u lanac poljoprivredne proizvodnje.

  Također, u skladu s motom – Digitalna kompanija, za digitalno doba, predstavljen je cjelokupan ICT portfelj usluga tijekom ICT i Cloud dana. Potencijalni korisnici tako su mogli dobiti  potpune informacije o ICT i Clouduslugama (Cloudserver, Office 365, ponuda Microsoft licencija, uslugama – poslovni e-mail i kolokacije poslužitelja).

  Tijekom sajma promovirana je i akcija – HBO Premium paket – tri mjeseca bez naknade, uz slogan: „Za vrhunsku akciju ne moraš biti super junak(inja)“, kao i ponuda za sve privatne i poslovne korisnike Super tarifa. Naime, svi oni koji u  promotivnom razdoblju potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca, imaju mogućnost kupnje mobilnih uređaja po atraktivnim cijenama.

  U sklopu sajamskih aktivnosti održan je i okrugli stol o temi „Digitalno gospodarstvo“ u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i tvrtke Ericsson Nikola Tesla, na kojemu je sudjelovao i član Uprave i izvršni direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a Goran Kraljević. Kraljević je istaknuo kako vjeruje da će do kraja godine u Bosni i Hercegovini konačno biti puštena u funkciju LTE mreža, čime će HT ERONET napraviti još jedan korak naprijed u svom poslovanju i pružiti još bolje komunikacijsko iskustvo svojim korisnicima.

  Mr.sc. Ivan Krasić iz HT ERONET-a sudjelovao je na konferenciji o temi „Suvremeni transportni i komunikacijski sustavi“, u organizaciji Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, a govorio je o temi – „Digitalna revolucija – prilike i izazovi za telekom operatere“.

  HT ERONET na sajmu su posjetili i učenici osnovnih škola Ivana Gundulića iz Mostara i Vladimira Pavlovića iz Čapljine i tom prigodom prezentirani su im novi edukativni kanali u HOME.TV ponudi – Da Vinci Learning, English Club i H2. Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković najmlađima je približila sadržaj i načine edukacije koje nude ovi kanali, koji se, inače, nalaze u Osnovnom paketu HOME.TV usluge. Cijeli je događaj u svome programu izravno prenosila Naša TV.

  I ove godine HT ERONET bio je jedan od sponzora zabavnog programa na sajmu. U sklopu već tradicionalnog sajamskog Make Overa, pobjednice natjecanja, zajedno s ekipom koja je radila na njihovu stylingu, posjetile su štand HT ERONET-a, a upriličeno je i javljanje za Prvi.TV.

  Inače,  na svečanosti zatvaranja, posebna priznanja i zahvalnice za doprinos organizaciji jubilarnog 20. sajma, kao i uspješnoj organizaciji konferencije „Suvremeni komunikacijski i transportni sustavi“, dobilo je i Ministarstvo prometa i komunikacija F BiH – za iznimno uspješan nastup na sajmu tvrtki i javnih poduzeća među kojima je i HT ERONET.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu