Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET predstavio usluge „Pametne kuće“ i IoT usluge za poljoprivredu

  HT ERONET predstavio usluge „Pametne kuće“ i IoT usluge za poljoprivredu

  Podijeli objavu

  Drugoga dana Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, HT ERONET je organizirao prezentaciju usluga koje su još u razvojnoj fazi. Riječ je o uslugama „Pametne kuće“ i uslugama IoT, specijaliziranim za poljoprivredu i uključenim u lanac poljoprivredne proizvodnje.

  Obje navedene usluge su u razvojnoj fazi i korisnicima je omogućen uvid u trenutnu fazu, kao i eventualne prijedloge daljnjega razvoja.

  Pametna kuća je usluga koja korisnicima omogućuje daljinsko očitavanje određenih parametara sa senzora te upravljanje kućom posredstvom telekomunikacijskih mreža.

  Zainteresirani su se tako, na štandu HT ERONET-a, mogli upoznati sa svim sastavnicama usluge, načinom upravljanja senzorima, kao i dodatnim detaljima.

  Usluga se razvija u suradnji s tvrtkom Smart Sense.

  U segmentu IoT usluga, a u suradnji s tvrtkom Ericsson Nikola Tesla, HT ERONET je prezentirao razvoj usluge za poljoprivredni sektor, koja prikuplja i analizira mikrolokacijske agrometeorološke podatke te korisnicima omogućuje donošenje kvalitetnih i pravodobnih odluka u poljoprivrednom procesu.

  Predsjednik Uprave Vilim Primorac i član Uprave – izvršni  direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a  Goran Kraljević su također posjetili i štand HUAWEI TECHNOLOGIES CO., LTD gdje su razgovarali s predstavnicima ove tvrtke, priopćeno je.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu