Naslovnica CRNA KRONIKA DOSTA JE POLITIČKE STOKE NA CESTAMA Zvizdićevo osiguranje razbilo službenog Passata, a...

DOSTA JE POLITIČKE STOKE NA CESTAMA Zvizdićevo osiguranje razbilo službenog Passata, a Čavara službenog Audija

Podijeli objavu
Foto: Pogled.ba

Službeno vozilo Passat u kojemu je bio predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić jutros je imalo prometnu nezgodu u blizini Konjica, i to dok je u pratnji delegacije i djelatnika Agencije za koordinaciju policijskih tijela jurilo na otvaranje Mostarskog sajma, doznaje Pogled.ba

Na njihovu sreću, nije bilo težih posljedica.

Naime, prema neslužbenim informacijama, njegova pratnja je s blinkerima na vozilima, oko 8 sati, pretjecala jedno privatno vozilo koje se kretalo u istom smjeru, pa je pri tome došlo do kontakta. Tom prilikom je oštećen desni blatobran, vrata i retrovizor na službenom vozilu, pa se ukupna šteta računa na više tisuća maraka. Kako nam kažu svjedoci, zanimljivo je da se žurna pratnja nije ni zaustavila, nego je samo produljila put Mostara, pa je po njihovu dolasku ispred hotela Mepas, gdje su smješteni svi pristigli dužnosnici iz regije, i obavljen očevid. Još se utvđuje što se zapravo dogodilo.

Čavara u Hrvatskoj razbio službenog Audija

Nakon premijera Denisa Zvizdića i predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine imao je prometnu nesreću u Hrvatskoj, piše Pogled.ba.

Marinko Čavara predsjednik FBiH sa svojim službenim audijem je, kako saznaje Žurnal, doživio prometnu nesreću u Hrvatskoj. Kako navode Čavara je sam upravljao vozilom te je na putu bio bez punog naloga. Nakon nesreće, automobil je na nepoznat način prevezen preko granice BiH.

Vozilo predsjednika Federacije sa vidnim oštećenjima trenutno se nalazi u ovlaštenom salonu u Sarajevu.

Uvesti posebne tablice, zabraniti rotirke

Zbog nevjerojatne bahatosti političkog establišmenta, pod hitno je potrebno za sva službene automobile uvesti posebne registarske oznake, a isto tako ograničiti pravo na korištenje rotacija.

Svjedoci smo iz dana u dan kako svaka budala koja se iole nešto pita u ovoj državi može  divljati na cesti kako mu padne na pamet, bez ikakvih sankcija.

IZVORPogled.ba
Podijeli objavu