Naslovnica DRUŠTVO Zahvalnice Udruge “Susret” uručene Mary Walsh, Tomislavu Martinoviću i Ivanu Suliću

Zahvalnice Udruge “Susret” uručene Mary Walsh, Tomislavu Martinoviću i Ivanu Suliću

Podijeli objavu

U objektu Edukacijsko – rehabilitacijskog centra ” Sveti Josip Radnik” u Potpolju sinoć je održana proširena sjednica Upravnog vijeća Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama ” Susret”.

Na poziv članova Upravnog vijeća današnjoj sjednici su nazočili Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća, gđa Mary Walsh, istaknuta humanitarka, osnivačica zaklade “Sveti Josip Radnik” i suradnica pokojne časne sestre Muriel, Ivan Sulić, suradnik gđe Mary, Tomislav Martinović, predsjednik Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i Goran Božić, vijećnik Općinskog vijeća Čitluk.

Goste je, u ime domaćina pozdravio Ivo Bevanda, zamjenik predsjednika Udruge “Susret”. Gospodin Bevanda je dao informaciju o aktualnim projektima u kojima Udruga trenutno sudjeluje. Istaknuo je da ova priča niti izbliza ne bi bila ovako lijepa da nije bilo ljudi koje su danas članovi Udruge “Susret” ugostili. Na poseban način se obratio gđi Mary Walsh i gospodinu Ivanu Suliću koji imaju ogromne zasluge za izgradnju objekta u Potpolju te kasnije i za određene pomoći pri opremanju objekta. Podsjetio je na aktivnosti gospodina Tomislava Martinovića kao predsjedatelja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i zamjenika predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko – neretvanske županije upravo po pitanjima vezanim za nadležnosti i poslove samoga Rehabilitacijsko -edukacijskog centra “Sveti Josip Radnik”, status roditelja – njegovatelja djece s posebnim potrebama te određene pomoći sa županijske i federalne razine vlasti. Pohvale su upućene i Goranu Božiću, koji je u više slučajeva bio na usluzi osoblju Udruge i Centra “Sveti Josip Radnik”. Na poseban način članovi Upravnog vijeća su se zahvalili načelniku Općine Čitluk Marinu Radišiću. Istaknuto je veliko zadovoljstvo kvalitetnom suradnjom sa gospodom Radišićem i Smoljanom kao čelnim ljudima Općine Čitluk.

Pokreće se inicijativa za proglašenje Mary Walsh za počasnog građanina općine Čitluk

Članovi Upravnog vijeća su goste upoznali sa svojom odlukom da uoči obilježavanja sljedećeg Dana općine Čitluk u proceduru upute inicijativu da se gđu Mary Walsh proglasi za počasnog građanina općine Čitluk.

Na kraju sjednice gostima su u znak zahvalnosti na nesebičnom doprinosu i angažmanu vezanom za poboljšanje položaja djece s poteškoćama u razvoju uručene zahvalnice Udruge “Susret”.

Citluk.ba

Podijeli objavu