Naslovnica Najave Veliko zanimanje za predstavu Đurologija u Herceg etno selu u Međugorju

Veliko zanimanje za predstavu Đurologija u Herceg etno selu u Međugorju

Podijeli objavu

Dostupno još malo ulaznica po najnižim cijenama

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik Branko Đurić Đuro stiže sa svojom 90-minutnom predstavom „Đurologija“ u četvrtak, 25. kolovoza od 21 sat u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorje.

Zanimanje za ovu najgledaniju predstavu u regiji je veliko, pa je kontingent tzv.early bird ulaznica po najnižim cijenama- 15 KM regular i 20 KM (VIP) gotovo rasprodan i dostupan je još mali broj na info pultu Mepas Mall-a, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online putem kupikartu.ba

Nakon što se rasproda ovaj kontingent, u prodaji će biti dostupne ulaznice po cijenama 20 KM regular i 25 KM VIP, priopćili su organizatori.

„Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Podijeli objavu