Naslovnica POLITIKA Hrvati će zdušno s 50-ak tisuća glasova pomoći Izetbegoviću da izgubi izbore

Hrvati će zdušno s 50-ak tisuća glasova pomoći Izetbegoviću da izgubi izbore

Podijeli objavu

Hrvati u BiH već četvrti put dobit će nametnutog člana Predsjedništva BiH. I ovoga će puta Bošnjaci izabrati Sejdu Komšića, ali to nije ništa novo – gledat ćemo četvrtu reprizu istoga događaja.

I kad bi mi svi Hrvati koji živimo u BiH podržali kandidatkinju HDZ-a BiH odnosno HNS-a, ona na ovim izborima nema nikakve šanse za prolazak protiv mašinerije koja stoji iza Komšića, točnije iza SDA Bakira Izetbegovića. Sumnje nema, imaju dovoljno glasova za izbor Komšića.

No ono što je mnogo značajnije najjačnoj stranci u Bošnjaka je instaliranje njihovog prijestolonasljednika odnosno sultana Bakira u državno predsjedništvo. No i tamo je došlo do podjele, koja će rezultirati vrlo tijesnom izbornom utrkom.

No zato smo mi, Hrvati, tu. Vrlo zdušno ćemo učiniti sve da zlatna kašika u Bošnjaka ostane bez te pozicije u Predsjedništvu. Ne treba nas mnogo, jedno 50-ak tisuća glasova i izabrat ćemo im Denisa Bećirovića.

Bećirovićevim izborom nećemo mi dobiti ništa, ali bar ćemo imati satisfakciju u tome što smo izabrali njima kada nismo mogli sami sebi.

To će biti najveći poraz SDA u proteklih 30 godina. Možda ih opameti, a možda i ne. Brzo će proći četiri godine, pa ćemo im opet pomoći. Bude li trebalo…

Brotnjo.info

Podijeli objavu