Naslovnica Najave Sutra proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar u 2021. i izvlačenje dobitnika...

Sutra proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar u 2021. i izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri „Najljepša marka vas vodi u Mostar“

Podijeli objavu

Svečanost proglašenja najljepše marke Hrvatske pošte Mostar tiskane u 2021. godini održat će se u utorak, 7. lipnja 2022. s početkom u 11 sati u Glavnoj pošti Mostar (šalter sala), Tvrtka Miloša b.b., Mostar.

Nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u
nagradnoj igri „Najljepša marka vas vodi u Mostar“. Prva nagrada, sponzora Hotela Mepas, je vikend aranžman za dvije osobe u Hotelu „Mepas“ u Mostaru. Osim ove glavne nagrade bit će izvučeno još 9 dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

U Hrvatskoj pošti Mostar do sada je tiskano više od 600 poštanskih maraka različite tematike na kojima su zabilježene svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme.

Najljepša marka birala se između 27 poštanskih maraka tiskanih u 2021. godini, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar.

Podijeli objavu