Naslovnica CRNA KRONIKA Izvješće MUP-a HNŽ

Izvješće MUP-a HNŽ

Podijeli objavu

Tijekom protekla tri dana iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 5 prijava i to na području Mostara 4 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest slučajeva i to na području Mostara 5 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 14 prometnih nezgoda i to na području Mostara 6, na području Čapljine 2, na području Čitluka 1, na području Rame 1, na području Stoca 1 i na području Jablanice 3 u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

10.12.2021.godine oko 21,25 sati patrola policije PS konjic je u Ul. Prkanj u Konjicu zatekla osobu V.A.(1976) iz Konjica , od ranije poznatog kao uživatelja opojnih droga , te na upit posjeduje li nešto od opojnih droga isti je dragovoljno predao jedan smotuljak praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Heroin. Osoba je lišena slobode i upoznat Odjelu krim. policije.

10.12.2021.godine oko 23,25 sati patrola policije PU Mostar je u Ul.R.Bitange uočila vozilo „Audi“ i u njemu sumnjivu i od ranije poznatu osobu S.G.(2000) iz Mostara. Na pitanje policije ima li neka nedozvoljena sredstva , isti odbacuje u neposrednu blizinu novčanik koji policija uočava i u njemu pronalazi jedan pvc najlon sa sadržajem bijele materije u grumenu-Spid i jedan najlon sa suhom zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Osoba je lišena slobode i bit će predmet kriminalističke obrade.

Podijeli objavu