Naslovnica CRNA KRONIKA Policija uhitila 22-godišnjeg razbojnika

Policija uhitila 22-godišnjeg razbojnika

Podijeli objavu

Mostarski policajci danas su uhitili 22-godišnjeg mladića Z.P. iz mostarskog naselja Kočine koji je u prijepodnevnim satima počinio dva razbojništva u Mostaru, a tereti se za više sličnih djela, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ.

Uhićeni mladić je danas u prijepodnevnim satima počinio razbojništvo u kladionici u ulici Stjepana Radića i ljekarnoj u ulici Kardinala Stepinca, te otuđio određenu količinu novca, prijeteći hladnim oružjem – prenosi Klix.ba.

Također se tereti da je u ponedjeljak 29. studenoga počinio razbojništvo u dvije sportske kladionice u ulici Kraljice Katarine i Trgu Musala otuđivši određen iznos novca, te je u sva četiri počinjena razbojništva koristio hladno oružje.

“Policijski službenici PU Mostar kod osumnjičenog su pronašli određenu količinu novca, za koji postoji sumnja da potječe od izvršenih kaznenih djela i nož koji je koristio u izvršenju kaznenih djela”, navode iz MUP-a HNŽ.

Nad osumnjičenim se provodi kriminalistička istraga, jer postoji osnovana sumnja da je počinio više sličnih krivičnih djela na području grada Mostara.

 

Podijeli objavu