Naslovnica CRNA KRONIKA Dnevno izvješće MUP-a HNŽ

Dnevno izvješće MUP-a HNŽ

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 6 prijava; na području Mostara 4, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Stoca 1, na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nesreća; na području Mostara 2, na području Stoca 1, na području Čitluka 1 i na području Prozor-Rame 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

  • 29.11.2021. godine, oko 14,45 sati, patrola policije PI Glavatičevo je, u mjestu Borci, izvršila kontrolu vozila marke Opel Astra kojim je upravljao A.V. (1978) iz Konjica. Prilikom kontrole isti je dragovoljno patroli predao jedan smotuljak praškaste tvari u pvc foliji koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed. A.V. je lišen slobode i nad istim je urađena kriminalistička obrada, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.
  • 29.11.2021. godine, u 17,10 sati, u PS Mostar Centar je prijavila uposlenica kladionice Bet Live, u ul. Trg Musala, da je nad istom od strane nn osobe uz prijetnju nožem izvršeno razbojstvo u navedenoj kladionici. Počinitelj je otuđio novac i udaljio se u smjeru Lacine ulice. Poduzete potrebne mjere.
  • 29.11.2021. godine, u 18,30 sati, u PS Mostar Centar je prijavio dežurni liječnik bolnice Južni logor da je u navedenu bolnicu dovezena D.M. (1983) sa ubodnom ranom od noža, te da joj je istu nanio nevjenčani suprug Š.S. (1972) na adresi Bišće polje. Dežurni liječnik se izjasnio da se radi o teškim tjelesnim ozlijedama, te je navedena hospitalizirana na Odjelu intenzivne njege bolnice Južni logor. Š.S. je lišen slobode, a o svemu upoznati krim. policija i nadležni tužitelj. Izvršen očevid, te poduzete sve potrebne mjere.
  • 29.11.2021. godine, u 16,25 sati, dogodila se prometna nesreća u ul. kralja Zvonimira u Mostaru u kojoj su sudjelovali S.M. (1982) s vozilom marke Dacia i pješakinja B.P. (1966) koja je zadobila teške tjelesne ozlijede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

Podijeli objavu