Naslovnica GOSPODARSTVO Family Protect by Central osiguranje

  Family Protect by Central osiguranje

  Podijeli objavu

  Razvoj novih i prilagodba postojećih proizvoda Central osiguranja rezultat je dinamike poslovanja društva koje se temelji na cjelogodišnjoj brizi i komunikaciji sa svojim osiguranicima.

  Biti lider u inovacijama na tržištu osiguranja, uz pružanje najbolje usluge i podrške osiguranicima, znači i usvajanje kreativnih prijedloga koji dolaze od samih klijenata.

  Potreba za kretanjem u svakodnevnom životu sa sobom nosi i rizike od potencijalnih nesretnihdogađaja koji, u većoj ili manjoj mjeri, mogu utjecati na stil življenja pojedinca. Obavljanje svakodnevnih poslova ili ostalih aktivnosti ne isključuje obvezu i odgovornost da svojim djelovanjem ne ugrožavamo sebe i druge oko nas. No, ako ne možemo spriječiti takve događaje, kako ih možemo ublažiti?

  Central Family Protect je jedinstveno osiguranje od nezgode razvijeno upravo po željama i potrebama klijenata.Zaključenom jednom policom osiguranja od nezgode štitite sebe i svoju obitelj od financijskih posljedica nastalog štetnog događaja.

  Polica pokriva sve članove kućanstva,kao i one kojisuodsutni zbog privremenog rada, školovanja ilizbog drugih razloga. Uz osiguranje od nezgode koja se može zaključiti uz obvezno osiguranje od autoodgovornosti, Central osiguranje sa Family protectom nudimogućnost osiguranja svih članova kućanstva kroz pakete prilagođenepotrebama klijenata.

  Central Family Protect dolazi u tri paketa sa sumama osiguranja i to:

  Detaljne informacije su dostupne na web stranici:
  www.central-osiguranje.com/Informacije/Family_Protect

  Podijeli objavu