Naslovnica CRNA KRONIKA U Miljkovićima policiji predao narkotička sredstva

U Miljkovićima policiji predao narkotička sredstva

Podijeli objavu

Za protekla 24 sata (23/24.09.2020.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 2 prijave, obje na području Mostara.

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.
Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nesreća; na području Mostara 2, na području Čapljine 1, na području Konjica 1, na području Čitluka 1 i na području Prozor-Rame 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja, tri osobe lake tjelesne ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

-23.09.2020. godine u PS Mostar Centar prijavio je N.M. da mu je od strane nn počinitelja ispred stana u ul. Hađžajlića otuđen bicikl marke Techno, tri bušilice, te više pari obuće. Otuđene stvari pronađene su kod migranta, državljanina Maroka, te su u prostorijama PS Mostar Centar vraćene vlasniku. Poduzete sve potrebne mjere.

-23.09.2020. godine, u 06,50 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti u Rodoču, Mostar, u kojoj su sudjelovali S.B. (1967) s vozilom marke Opel, A.Z. (1993) s vozilom marke Ford i Z.B. (1988) s vozilom marke Ford. Teške tjelesne ozlijede zadobila je A.Z., vozačica Forda, dok su lake tjelesne ozlijede zadobili N.Z., K.Z. i I.Z., putnici iz vozila Ford. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

-23.09.2020. godine, u 22,45 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M17, u Višićima, u kojoj je D.K. (1992) iz Čeljeva sletio s kolnika vozilom marke Peugeot. Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač D.K. koji je prevezen na CUM Mostar i suvozač D.M. (1989) iz Čeljeva. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

-23.09.2020. godine, u 19,00 sati, djelatnici policije su u mjestu Miljkovići zaustavili vozilo marke BMW nizozemskih registarskih oznaka, te su izvršili kontrolu putnika i vozila. Suvozač u navedenom vozilu D.B. (1994) dragovoljno je policijskim službenicima predao neutvrđenu količinu narkotičkih sredstava, te je isti lišen slobode. Poduzete potrebne mjere.

MUP HNŽ

Podijeli objavu