Naslovnica CRNA KRONIKA Tijekom kontrole prometa otkrivena droga

Tijekom kontrole prometa otkrivena droga

Podijeli objavu

Tijekom proteklog vikenda  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava; na području Mostara 8, na području Jablanice 3, na području Konjica 2 i na području Čapljine 2.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja; na području Mostara 2, na području Konjica 2, na području Čapljine 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 3, na području Konjica 2, na području Stoca 1, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1 i na području Prozor-Rame 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, tri osobe lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

  • 10.01.2020. godine, u 11,25 sati, patrola policije PS Konjic je u ul. Sarajevska zaustavila vozilo marke Passat kojim je upravljao S.L. (1992) iz Konjica, a kao suvozač u vozilu se nalazio S.K. (1979) iz Konjica. Prilikom pregleda S.L. je dragovoljno predao jedan smotuljak u prozirnoj pvc foliji u kojemu se nalazila praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu Speed. Urađena kriminalistička obrada, a predmeti u vezi s kaznenim djelom uz potvrdu izuzeti.
  • 12.01.2020. godine, oko 18,35 sati, patrola policije PS Konjic je u ul. Sarajevska izvršila kontrolu vozila Opel Corsa kojim je upravljao M.V. (1977) iz Konjica. Isti je dragovoljno predao 3 smotuljka od pvc folije sa sadržajem praškaste tvari koja asocira na heroin. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.,
  • 12.01.2020. godine, u 10,27 sati, dogodila se prometna nesreća u ul. K. Višeslava u Mostaru u kojoj su sudjelovali A.P. (1952) s vozilom marke Golf i pješak D.P. (1952) koji je zadobio teške tjelesne ozlijede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, a vozilo je prevezeno u krug Policijske uprave.
Podijeli objavu