Naslovnica DRUŠTVO SUM: Broćanke Ivana Primorac, Ana Sušac i Ivana Vasilj dobitnice ovogodišnje Rektorove...

SUM: Broćanke Ivana Primorac, Ana Sušac i Ivana Vasilj dobitnice ovogodišnje Rektorove nagrade!

Podijeli objavu

Rektorova nagrada za najbolje studente Sveučilišta u Mostaru dodijeljena je danas u amfiteatru Filozofskog fakulteta. Ovim se obilježavaju i Dani Sveučilišta povodom 42. obljetnice Sveučilišta u Mostaru.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je izrazio suosjećanje zbog njihove zabrinutosti za budućnost.

“Vi ste Bosna i Hercegovina. I tko će sve nepravde i nepravilnosti mijenjati, tko će utirati staze novih rješenja čak i kada su horizonti pomračeni, tko će uspostavljati nove standarde ako ne upravo vi?”, poručio je nagrađenima – piše Treci.ba.

Studentima se obratio i novoizabrani predsjednik Studentskog zbora Željko Perković ističući kako će se novo vodstvo Studentskog zbora potruditi da transparentno i kvalitetno predstavlja sve studente, a vodstvo Sveučilišta pozvao da im bude podrška. “Mi mladi ne smijemo dopuštati stagnaciju i pasivnost. Trebamo biti pokretači i snaga ovog društva”, kazao je.

Nagradu su prmila 44 studenta, među kojima je 37 dobitnika Rektorove nagrade za uspjeh, a sedam dobitnika Rektorove nagrade za znanstveni rad, umjetnički rad, šport i promicanje Sveučilišta u Mostaru.

Ove godine Rektorovu nagradu dobile su tri studentice iz Brotnja, a to su Ivana Primorac (Čitluk), Ana Sušac (Čitluk) i Ivana Vasilj (Međugorje). Čestitamo!

Foto: SUM.ba
Foto: SUM.ba
Foto: SUM.ba

 

 

Podijeli objavu