Naslovnica GOSPODARSTVO CSCEC traži djelatnike: Žurno potrebno 10 zidara, 10 ličilaca, 5 vodoinstalera i...

  CSCEC traži djelatnike: Žurno potrebno 10 zidara, 10 ličilaca, 5 vodoinstalera i električara

  Podijeli objavu

  Projekt izgradnje autoceste na poddionici od Počitelja do Zvirovića na međunarodnom natječaju dobila je tvrtka China State Construction Engineering Corporation (CSCEC).

  Ova tvrtka osnovana je 1982. godine i najveća je globalna investicijska i građevinska grupacija koja ima najduži profesionalni razvoj u Kini, najranije tržišno orijentirano upravljanje i najviši stupanj integracije. Na Fortune Global 500 zauzela je 21. mjesto, 3. mjesto u Fortune Kini 500 i zauzeo 44. mjesto u Top 100 najcjenjenijih svjetskih marki u 2018. Njezin kreditni rejting uzastopno je ocjenjivan kao A klasa od strane S&P, Moody i Fitch Ratings, što je najviša ocjena ocjena u globalnoj inženjerskoj industriji. CSCEC ima poslovanje u cijeloj Kini i u ostalih 100 zemalja, čiji opseg poslovanja uključuje kuće,zgrade, međunarodno ugovaranje, nekretnine, infrastrukturu, ulaganja, kao i istraživanje i dizajn itd.

  Tekst se nastavlja ispod oglasa

  Izgradnja autoceste je njihov prvi projekt u Bosni i Hercegovini.

  Žurno su u potrazi za 10 zidara, 10 ličilaca, 5 vodoinstalatera i električara, kao i za tri vozača za osobne automobile.

  Kako bi proširili upravljački tim lokalnog osoblja također su im potrebni sljedeći djelatnici:

  Kontakt podaci CSCEC:

  Adresa: Vojarna Dretelj, Tina Ujevića, Čapljina, BiH

  Radno vrijeme: 8:00-12:00; 14:00-18:00

  Podijeli objavu