Naslovnica CRNA KRONIKA Ima podršku na facebooku: Lud, naoružan i dobro informiran ubojica na slobodi...

Ima podršku na facebooku: Lud, naoružan i dobro informiran ubojica na slobodi između Konjica i Sarajeva

Podijeli objavu

Kako se doznaje iz izvora bliskih istrazi, policija Županije Sarajevo u potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem uključila je i nekoliko dronova koji se koriste za pretragu širih područja Tarčina i okoline.

Podsjećamo, Gačić je prije šest dana u mjestu Podorašac kod Konjica ubio Sauda Sultanića te od tada traje neuspješna potraga za njim.

Sinoć je u mjestu Suhodol kod Tarčina ubijen pripadnik Federalne uprave policije Mahir Begić, a pretpostavlja se kako je ubojica ponovno odbjegli Gačić.

Prema pisanju medija ubojica je policajcu nanio ozljede glave i ruke vatrenim oružjem. Policajac je iskrvario i preminuo, a tijelo je pronašao kolega koji je trebao preuzeti smjenu.

Prema pisanju portala Avatz.ba ubojica Gačić koristi više mobitela sa 3G mrežom kako bi pratio šta objavljuju portali i time izbjegavao policijske patrole.

U istragu su uključeni i timovi za razminranje koji se nalaze na terenu.

Dosad ubio četvero ljudi, među kojima i vlastitu majku

Gačić je 1998. godine ubio Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci. U subotu 4. veljače u Podorašcu ubio je svoju treću žrtvu, a sinoć u Suhodolu i četvrtu, policajca na dužnosti.

Podrška na facebooku

Komentatori na posljednjoj vidljivoj objavi od 29. kolovoza 2018. godine koja se nalazi na njegovom facebook profilu pišu poruke podrške te da ustraje u svome pohodu.

Policija će i ovdje imati itekako posla…

Brotnjo.info

Podijeli objavu