Naslovnica CRNA KRONIKA Preminuo Kristijan Smiljanić, vlasnik Leftora – tvrtke koja godinama surađuje s portalom...

Preminuo Kristijan Smiljanić, vlasnik Leftora – tvrtke koja godinama surađuje s portalom Brotnjo.info

Podijeli objavu

Danas smo iz Leftora, tvrtke koja skoro osam godina pruža usluge hostinga portalu Brotnjo.info primili tužnu vijest, kako je preminuo njihov direktor i vlasnik.

Mr. sci. Kristijan Smiljanić, dipl.ing.el.teh., direktor i vlasnik kompanije Leftor d.o.o. preminuo je u utorak, 5. veljače u Tuzli u 39. godini života.

Kroz svoj dugogodišnji rad, Kristijan je nesebično omogućavao mnogim mladim ljudima da tijekom studiranja ili nakon završenog visokoškolskog obrazovanja unaprijede svoje znanje i vještine u IT sektoru, dobiju prvo zaposlenje u struci, a mnogi od njih su kasnije osnovali i vlastite kompanije na osnovu znanja i iskustva koje su stekli radeći u Leftor-u.

Bezrezervnu podršku je davao reformama na Univerzitetu u Tuzli svojim angažmanom i znanjem. Aktivno se zalagao za podizanje svijesti o informacijskim tehnologijama i matematici. Bio je vizionar i vrlo predan poslu kojim se bavio.

Posljednji ispraćaj pokojnog Kristijana obaviti će se u četvrtak 7. veljače u 13:00 sati ispred obiteljske kuće u Tinji, a nakon toga i ukop na mjesnom groblju.

“Hvala ti još jednom Krišo što si nas svojom podrškom, karakterom, savjetima i znanjem učinio prije svega boljim i potpunijim osobama! Otišao si na zasluženi odmor…” -ovim riječima su se od Kristijana oprostili iz Leftora.

U ime portala Brotnjo.info upućujemo iskrenu sućut njegovoj supruzi, roditeljima i sestri, kao i cijelom timu Leftora. Zahvaljujemo za pomoć i podršku koju smo od njega imali proteklih godina 0-24 sata dnevno.

Počivao u miru!

Brotnjo.info

Podijeli objavu