Naslovnica CRKVA VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Brotnjo.info

Podijeli objavu

U emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” na Cvjetnicu 25. ožujka gost je bio don Damir Stojić koji progovora o tome što opterećuje današnjeg vjernika, potrebi lustracije, pomirenju kroz istinu, ali i najavljanom ratificiranju Istambulske konvencije.

U emisiji smo razmatrali sa stalnim suradnikom fra Marijom Knezovićem je li Cvjetnica gorka istina o čovjeku i njegovim postupcima.

U Mostaru održano zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine s kojeg su biskupi izrazili svoju zabrinutost zbog velikog iseljavanja.

Gost emisije don Damir Stojić koji progovora o tome što opterećuje današnjeg vjernika, potrebi lustracije, pomirenju kroz istinu.

U Mostaru otvorena izložba pod nazivom ‘Pasionska baština’ iz riznice Karmela svetog Ilije, u sklopu koje je izložena i relikvija Svetog križa.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” uređuje i vodi Dragan Soldo, te stalni suradnik fra Mario Knezović.

Emisija pogledajte u nedjeljom u programima NAŠE TV u 13 i 23 sati (repriza ponedjeljak u 15:35 sati), LAUDATO TV u 22:15 sati (repriza ponedjeljak u 14:15 sati), te VINKOVAČKE TV u 15 sati. AN našoj stranici emisiju pogledajte na ponuđenom linku …

Podijeli objavu