Naslovnica CRNA KRONIKA Državljanka Rusije automobilom sletjela s ceste, Ljubušak uhićen zbog pljačke

Državljanka Rusije automobilom sletjela s ceste, Ljubušak uhićen zbog pljačke

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 5 prijava (na području Mostara 2, na području Čapljine 2 i na području Stoca 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nezgode; na području Mostara 2, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1. Jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ je izdvojio:

23.01.2018. godine dogodila se prometna nezgoda (slijetanje vozila s kolnika) na dijelu regionalne ceste R-426, u mjestu Mlinsko brdo, općina Čapljina. U nezgodi je sudjelovala A.S. (1973) iz Moskve s vozilom marke Renault Kangoo. Ista je zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, a lječnička pomoć joj je pružena od strane Hitne medicinske pomoći DZ Čapljina. Putnici u vozilu O.S. (1973) i P.S. (2005), također iz Moskve, nisu zatražili liječničku pomoć. U nezgodi je oštećena metalna zaštitna ograda, o čemu su izvještene Ceste Mostar. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

23.01.2018. godine patrola policije je u Čapljini, u ul. P. Krešimira IV, lišila slobode E.K. (1983) iz Ljubuškog zbog sumnje u počinjena KD (pokušaj krađe dva vozila).

 

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu